Memória játék

A verseny határideje lejárt!

Fontos tudnivalók

Tudnivalók:
A játékot a START gombra történő kattintással indíthatod el. A - és + gombokkal lehet a nehézségi szintet állítani 0 és 9 között, ez a képek visszafordításának idejét hosszabbítja, vagy csökkenti. Minél rövidebb idő alatt, minél kevesebb próbálkozásból és minél nehezebb szinten találod meg a párokat, annál több pontot kapsz.
A Toplista gombra kattintva megnézheted, hogy a többi játékos mennyi pontot ért el eddig. Ha az egérmutatót a lista fölé viszed, akkor a lista fel-le gördíthető az egér görgőjével. Ha nincs görgő az egereden, akkor használd a fel/le billentyűket.
Ha minden párt megtaláltál, a játék kiszámítja az elért pontszámodat, amit az általad megadott névvel és e-mail címmel eggyütt elment. Az e-mail címed azonban nem lesz nyilvánosan látható.
FONTOS, hogy létező e-mail címet adj meg, különben - nyerés esetén - nem tudunk értesíteni! Ilyen esetben automatikusan a következő helyezett lesz a nyertes!